Ofte stillede spørgsmål

Hvornår ankommer min ordre? 📅
Vi beregner normalt 1 dag til produktion, og 2-5 dage til afsendelse, men bestræber os altid på at sende hurtigst muligt. Alle ordrer leveres gratis med Dao. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du ønsker at ordren skal sendes til en bestemt dato - så prøver vi at time afsendelsen bedst muligt. 

Ved modtageren af en kartoffel, at det er mig, der er afsender? 🕵️‍♀️
Det er helt op til dig! Du bestemmer selv, om din ordre skal være anonym eller ej. Vi viser aldrig din adresse/personlige information. På pakken vil What The Kartoffels adresse fremgå som afsender, og modtageradressen vil være modtager af kartoffelhilsenen. Vi viser heller ikke din email. Derfor er det meget vigtigt, at du indtaster DIN email og eventuel MODTAGERS forsendelsesadresse ved checkout. Hvis du gerne vil have at modtager skal vide at hilsenen er fra dig, kan du altid tilkendegive dig ved f.eks. at skrive: "Kh. Kristian" på kartoflen.
Når du modtager leveringsinformation, kan det desuden forvirre at der står "der er en pakke på vej til dig", selvom modtageren er en anden end dig. 

Medfølger der en kvittering/prismærke på kassen? 🧾
Nej, kassen indeholder ikke en kvittering etc. Kassen indeholder en kartoffelbesked samt en flyer med info om, at der er blevet doneret et måltid mad i forbindelse med kartoffelbeskeden, og at man ikke bør spise kartoflen.   

Kan jeg følge min ordre? 🚛
Du modtager et link fra Dao til at tracke din ordre.

Hvor er min ordrebekræftelse? 📧
Du modtager en email automatisk efter, at din ordre er afgivet. Hvis ikke så tjek gerne om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

Kan jeg ændre leveringsadresse? 🏡
I tilfælde af at du ønsker at ændre leveringsadresse, beder vi dig emaile os hurtigst muligt. 

Tilbyder I eventuel mængderabat eller særpriser ved særlige ordrer? 🤑
Ja, det gør vi! Tag endelig kontakt til os, hvis du ønsker at lave en særlig aftale. Det kunne være samarbejde om firmagaver etc. 

Kan jeg få min ordre leveret på en helt præcis dato? 📅
Vi kan desværre ikke garantere levering på specifikke datoer, da leveringstiden bl.a. kan variere alt efter hvor i landet din pakke leveres til.  Dog kan du tilføje en kommentar til din ordre, hvis du ønsker ordren skal sendes til en bestemt dato (eksempelvis fars-dag) - så prøver vi at time afsendelsen bedst muligt. 

Hvilken type indpakning sendes kartoflen i? 📦
Alle kartoffelhilsner sendes i vores specialdesignede kasse af FSC-mærket pap med "guldindgravering". FSC-mærket medfører en garanti for, at det anvendte materiale er udvundet fra en FSC-skov, hvilket betyder, at der ikke fældes flere træer end skoven kan nå at reproducere. Dyre- og planteliv bliver desuden beskyttet samtidig med at skovarbejderne er uddannede og får en fair løn. Kassefyldet er ligeledes af bæredygtigt pap, og kassen sendes i postposer som beskytter mod vind og vejr. 
 

Hvilken type besked kan jeg sende? 👮‍♀️
Vi tillader alle mulige forskellige og sjove beskeder! Vi tillader også vulgariteter, bandeord etc. Dog tillader vi ikke nogen former for hadefulde, skadelige eller truende beskeder, og vi sender ikke ordre, som vi vurderer indeholder denne type indhold. Vi forbeholder os retten til at foretage denne vurdering. I disse tilfælde vil vi enten annullere deres ordre, eller bede dem ændre deres besked.

Hvilke type billeder kan jeg sende? 🍆🍑
Vi tillader også alle mulige forskellige og sjove billeder! Dog tillader vi ikke billeder, som kan tolkes som skadelige eller truende. Vi tillader heller ikke meget eksplicit nøgenhed. Vi forbeholder os retten til 100% at foretage denne vurdering. Hvis et sådant billede uploades, kontakter vi Dem og beder Dem udskifte billedet med et, som opfylder vores retningslinjer.

Kan jeg redigere min besked/mit billede, selvom jeg allerede har afgivet en ordre? 🖼
Ja! Hvis du endnu ikke har modtaget en email med besked om, at din ordre er afsendt, kan du kontakte os hurtigst muligt med dine ønskede ændringer - så tilpasser vi inden afsendelse.

Må min besked være anonym? 🐱‍👤
Ja, det kan den sagtens være! Hvis du ønsker at din kartoffelhilsen skal være anonym, lader du blot være med at give ledetråde, som kan afsløre din identitet. Det vil sige, så som at undlade at skrive dit navn på kartoflen. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke sender chikanerende, truende eller hadefulde beskeder. Vi læser alle beskeder, og forbeholder os retten til at bede dig om at ændre en hilsen, som vi vurderer er uvenlig. Hvis nogen kontakter os, og kan dokumentere at der er tale om decideret chikane, vil vi måske i yderste tilfælde forbeholde os ret til at afsløre din identitet for at undgå konflikter mellem WhatTheKartoffel.dk og modtager af DIN kartoffelhilsen.

Deler i min kartoffelhilsen på jeres hjemmeside/sociale medier uden samtykke? 🥔
Nej. Vi vil altid bede om lov først, hvis vi ønsker at bruge dine personlige hilsner på vores sider. Hvis du tagger en kartoffel på sociale medier med @what.the.kartoffel eller bruger hashtagget #WhatTheKartoffel deler vi måske dit opslag på vores instagram eller FB-side.

Fremgår min returadresse af den pakke, som modtager af Kartoffelhilsenen får leveret? 📦
Nej. Vi viser kun What The Kartoffels adresse på pakken samt den reelle leveringsadresse på modtager af kartoflen. Dvs. ikke din adresse, medmindre den leveres til din adresse, for at du kan give den som gave etc. Når du modtager leveringsinformation, kan det være at der står noget i retning af, at "der er en pakke på vej til dig", selvom leveringsadressen er en anden end din.

Tilbyder I at tegne på kartoflen? 🖋
Vi tegner som udgangspunkt ikke, men hvis du laver en emoji i din besked, vil vi forsøge efter bedste evne ;-)

Hvilken adresse og email indtaster jeg ved checkout? 📧
Indtast venligst MODTAGERS leveringsadresse, sådan at kartoflen kommer til denne (medmindre du sender kartoflen til dig selv selvfølgelig). Og indtast venligst DIN emailadresse under leveringsinformation.
 Hvis du indtaster modtagers email, så får de nemlig ordrebekræftelse, og ved at du sender dem en kartoffel.  Det ville være ærgerligt at ødelægge overraskelsesmomentet :)

Hvor indtaster jeg min kartoffelbesked? 📜
På produktsiden hvor der står "Din tekst her." Husk venligst at indtaste en hilsen, ellers kan ordren ikke gennemføres. Ønsker du at sende en kartoffelbesked uden tekst (altså bare en kartoffel), skriver du blot dette som kommentar til din ordre. For produktet Kartoffelhilsen Med Billede, er det valgfrit om du ønsker at tilføje en besked.

Hvor mange ord er der plads til på en kartoffel? 🖋
Vi har en grænse på 100 anslag, da vi har svært ved at finde plads til mere end det! 

Hvilken velgørenhed anvender I til donationerne? 🥗 
Af juridiske årsager har vi som kommerciel virksomhed ikke tilladelse til at associere os eksplicit med den velgørenhedsorganistation, vi anvender til at donere måltider gennem. Hvis du interesser dig for kampen mod hungersnød er der meget information at hente om emnet på FN's Fødevareprograms hjemmeside https://www.wfp.org/. 

Hvordan finder jeg adressen på dem, jeg ønsker at sende til? 🔍 
Det kan være svært at finde adressen på dem, man ønsker at sende til, hvis ikke de fremgår af krak.dk og lignende services. Vi anbefaler, at man i sådanne tilfælde leger lidt detektiv og for eksempel spørger samlevere, bekendte osv., om de kan være behjælpelige uden at afsløre overraskelsen.

Kan man spise kartoflen? 🍕 
Nej, vi fraskriver os ethvert ansvar her for, da vi ikke sælger en fødevare til konsumering. Dog er der tale om helt almindelige kartofler, og vi opfordrer til, at man f.eks. sætter den i jorden på sigt, så den kan få nyt liv som plante.

 

 ______________________________________

* Bemærk venligst at vi ikke gennemfører ordrer, som vi vurderer har et chikanerende indhold, som kan virke skræmmende eller truende. Hvis nogen kontakter os, og argumenter for at de føler sig chikanerede af at have modtaget din hilsen, forbeholder vi os retten til at afsløre, hvem de har fået den af, for at undgå konflikter mellem WhatTheKartoffel.dk og modtager af din kartoffelhilsen. What The Kartoffel.dk ønsker at give folk et smil på læben - ikke at såre nogen. Vi vil selvfølgelig kontakte dig, hvis det er nødvendigt at gå til så ekstreme længder.