Vores værdisæt

Hos What The Kartoffel ønsker vi at gøre verden til et sjovere sted.

Dog er det ikke alle, der har muligheden for at betragte en fødevare som et komisk indslag. Derfor har det helt fra undfangelsen af ideen til WhatTheKartoffel.dk været en selvfølge for os ikke kun at gøre verden til et sjovere sted. Men også til et lidt bedre sted.

Hver gang der bliver bestilt en kartoffelhilsen hos os, donerer vi derfor et helt måltid mad gennem førende humanitære organisationer, der arbejder med at bekæmpe hungersnød i verden - bl.a. for mennesker påvirket af konsekvenserne af klimaforandringer. 

Derudover vil vi gerne gøre det mere tilgængeligt og billigt at sende en sød, sjov og betænksom hilsen, som kan skabe minder og styrke relationer i hele landet. Eftersom en kartoffel må siges at være et temmeligt uformelt medie, er det vores erfaring, at det kan være lettere at få sagt nogle af de ting, man ellers holder for sig selv. Som f.eks. "Tak for vores venskab." En kartoffelhilsen kan imidlertid indeholde alt mellem himmel og jord, så vi opfordrer til at slippe kreativiteten løs. Dog vil hvad vi tolker som mobning og hadefulde beskeder ikke blive sat i produktion. 

Vi ser frem til at sende netop din kartoffelhilsen! 

 

*Af jurudiske årsager har vi som kommerciel virksomhed ikke tilladelse til at associere os explicit med den velgørenhedsorganistation, vi anvender til at donere måltider gennem.

Hvis du som vi interesser dig for kampen mod hungersnød, er der meget og god information at finde om emnet på FN's Fødevareprograms hjemmeside https://www.wfp.org/.